جلسه هم اندیشی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با دبیر هیات امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان 1399/04/15

در ابتدای این جلسه آقای دکتر جهانشیر امینی دبیر هیات امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با ابراز خرسندی از عملکرد مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز بیان داشت: با بررسی های به عمل آمده این واحد دانشگاه جزو ده دانشگاه برتر در مقوله برگزاری کلاس های مجازی و برگزاری امتحانات آنلاین بوده و با توجه به شرایط موجود و شیوع بیماری کرونا  بایستی واحد فناوری اطلاعات در تمام دانشگاه های آزاد استان تقویت گردد و ارتقاء یابد.

ایشان لزوم تلاش مضاعف را یکی از راه های حفظ شاکله دانشگاه آزاد اسلامی دانست و ابراز داشت: با اتخاذ استراتژی مناسب، بایستی اعتماد خانواده ها و جامعه به دانشگاه آزاد اسلامی بیش از پیش باشد و درآمدهای غیر شهریه ای افزایش یابد و در کل دانشگاه باید در مسیر دانشگاه های نسل سوم و چهارم گام بردارد.
دکتر امینی در پایان سخنان خود، تاکید کرد: یک واحد دانشگاهی اگر بتواند تمام شاخص های خود را در زمینه های علمی، پژوهشی و آموزشی، اجتماعی و رفاهی و... به درستی پیش ببرد، می تواند در رقابت با سایر دانشگاه ها، پیشی گرفته و ارتقاء یابد.

سپس آقای دکتر محمد وارعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن خیر مقدم به دبیر هیات امنای استان و حاضران ، بیان داشت: حضور آقای دکتر امینی در جمع دانشگاهیان این واحد، مایه خیر و برکت است و از بذل توجه ایشان به واحد سقز کمال قدردانی را دارد.
ایشان در ادامه با ارائه گزارش جامعی از وضعیت قبلی و حال این واحد دانشگاهی، سخنان خود را در سه مقوله ی معرفی واحد، ارائه عملکرد و مطالبات واحد، بیان و ابراز داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز از لحاظ امکانات علمی، پژوهشی و آموزشی، اجتماعی و رفاهی و... یکی از بهترین واحد های استان می باشد و دارای پتانسیل های فراوانی است که بهره برداری و به عمل آمدن آن مستلزم توجه بیش از پیش استان می باشد.

دکتر وارعی با اشاره به رشد 37 درصدی جذب دانشجو در سال 98 و افزایش 30 درصدی درآمدهای غیر شهریه ای در سال گذشته، حذف پیمانکاری های غیر ضروری در دانشگاه و واگذاری آن به واحد عمرانی، گفت: تمام تلاش و اهتمام مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز بر این است بتواند در راستای اهداف سازمان مرکزی دانشگاه قدم برداشته و این دانشگاه را هر چه بهتر به مردم بشناساند.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به کاهش چشمگیر دانشجو در تمام مقاطع و در سطح کلان ، تاسیس رشته های جدید بالاخص در مقطع تحصیلات تکمیلی می تواند کمک شایانی به ادامه فعالیت های مفید این دانشگاه نماید، همچنین اختصاص نقدینگی  برای اجرایی کردن طرح های زود بازده ی مسکوت مانده در این دانشگاه یکی از مطالبات ضروری این مجموعه می باشد.
در ادامه هریک از کارکنان دانشگاه موضوعات مد نظر خود را مطرح و آقای دکتر امینی به آنان پاسخ دادند.
  با بازدید آقای دکتر امینی دبیر هیات امناء و اعضای هیات رییسه واحد سقز از بخش های مختلف اداری و آموزشی واحد این دیدار به پایان رسید.