پیام تسلیت مسئول دفتر نهاد رهبری دردانشگاههای آزاد اسلامی استان کردستان و ریاست واحد سقز در پی درگذشت امام جماعت دانشگاه آزاداسلامی واحد سقز 1399/04/08

پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا طاهری مسئول دفتر نهاد رهبری دردانشگاههای آزاد اسلامی استان کردستان در پی درگذشت امام جماعت دانشگاه آزاداسلامی واحد سقز

بسم‌الله الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ

رحلت عالم موحد حاج ماموستا ربانی  موجب تأثر و تأسف دوستداران ایشان شد.  اینجانب  این ضایعه را خدمت جامعه دانشگاهی مخصوصا دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقزو همه بستگان ایشان تسلیت عرض می نمایم و از خدای متعال برای ایشان غفران واسع و برای خانواده ی  محترم، صبر و اجر مسألت دارم.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری
 مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان کردستان

دکتر محمد وارعی رییس دانشگاه آزاداسلامی واحد سقز، طی پیامی درگذشت امام جماعت این دانشگاه را تسلیت گفت.

متن این پیام تسلیت به شرح زیر است؛
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
ارتحال عالم فرزانه و روحانی معزز، حاج ماموستا علی ربانی؛ امام جماعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، موجب تاثر و تاسف بسیار گردید.
حضور فعال و اثر گذار ایشان در دانشگاه در طی چندین سال با اقامه موعظه های پر بار معنوی و دینی، این دانشگاه را تبدیل به پایگاه مهم ترویج معارف دینی و بصیرت اسلامی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، در بخش دیگری از این پیام تسلیت آمده است: آن روحانی عالی‌قدر پس از چند دهه تلاش علمی و تربیتی و فرهنگی در خدمت به انقلاب و نظام اسلامی و حضور فعال در خدمت  مردم شریف و مومن شهرستان سقز، دعوت حق را لبیک گفت.
هیات رئیسه دانشگاه آزاداسلامی واحد سقز به نمایندگی از دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه، این مصیبت ناگوار را به خانواده و بازماندگان آن مرحوم تسلیت عرض نموده و ازپروردگارمتعال علودرجات برای آن عزیزسفرکرده وشکیبایی وصبرجمیل برای بازماندگان مساُلت می نماید.