سالروز رحلت بنیان گذار انقلاب اسلامی ایران(حضرت امام خمینی(ره)) را تسلیت عرض نموده و یاد و خاطره شهدای قیام 15 خرداد را گرامی می داریم. 1399/03/14

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

ماه خــــرداد در تاریخ پرفراز و نشیب ملت شریف ایران همواره یادآور ایامی پرحادثه و خاص بوده است. جنایت هولناک رژیم منحوس پهلوی در روز پانزدهم خـــرداد ۴۲، یکی از صفحات سیاه و البته سرنوشت ساز در تاریخ معاصر ایران است. پانزده خرداد بدون شک نقطه عطف تاریخ ایران و جهان معاصر و روزی است که ملت ایران اسلامی با نام خدا، اسلام و قرآن، قیام نموده، پشت سر مرجع تقلیدی بزرگ، مبارزات خود را علیه کفر و استکبار جهانی و استبداد داخلی آغاز کرد و الگویی کامل از مبارزه به تمامی آزادی‌خواهان جهان ارائه کرد. چهاردهم خرداد ماه 68 نیز یادآور اندوه ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، بزرگ‌ترین چهره تاریخ معاصر است، شخصیت بزرگی که با طهارت روح، قدرت و عظمت ایمانی خود، نهضت اسلامی ایران را با قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ هدایت کرد و در بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رساند اگرچه رحلت جانسوز حضرت امام خمینی (ره) داغی سنگین بر پیکر این ملت بود اما انتخاب شایسته و پرامید رهبری آگاه و شجاع و بادرایت به فضل خدا مایه انسجام اجتماعی و التیام قلب های نگران شد.
انقلاب اسلامی نه‌تنها یک تحول عمیق و تاثیرگذار در حوزه اندیشه سیاسی معاصر ایجاد کرد، بلکه در عمل ملت ایران را برای همیشه از استبداد داخلی و سلطه استعمار خارجی رها کرد، انقلاب اسلامی ایران معادلات قدرت در جهان دو قطبی را به هم ریخت و منشأ بیداری مسلمانان و مستضعفان در جهان شد.
امسال در حالی در سی و یکمین سالگرد رحلت بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی در نیمه خرداد به سوگ می‌نشینیم که آرمان‌های آن امام حکیم هر روز بیشتر رنگ واقعیت به خود گرفته و ندای حق‌طلبی آزادی‌خواهان از سرتاسر جهان به گوش می‌رسد.
مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) طی سی سال گذشته با رهبری مدبرانه خود و با عزتمندی و اقتدار، انقلاب را با وجود تمامی تهدیدات سخت و نرم دشمنان قسم خورده‌ی این نظام الهی به سرکردگی استکبار جهانی از گردنه‌های خطرناک به سلامت عبور داده و پس از پشت سر گذاشتن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی با صدور بیانیۀ گام دوم، نقشه راه نظام و انقلاب اسلامی را برای دوره دوم حیات آن ترسیم فرمودند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن تسلیت سالگرد رحلت آن امام عظیم‌الشأن وگرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام الهی پانزده خرداد، بار دیگر همراه با ملت مسلمان ایران، با آرمان‌های والای امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی، تجدید میثاق نموده و ضمن آرزوی پیروزی برای مظلومین و مستضعفین جهان، دفع شر فتنه‌ از دامان جوامع اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز