قابل توجه دانشجویانی که دروس معارف را اخذ نموده اند به اطلاع می رساند : 1398/12/13

قابل توجه دانشجویانی که دروس معارف را اخذ نموده اند به اطلاع می رساند :
با توجه به تعطیلات اضطراری دانشگاه ها، برای حل مشکل عقب‌ماندگی تحصیلی در این ایام، می‌بایست از امروز ۱۲ اسفندماه ۹۸ لغایت ۱۵ فرودین‌ماه ۹۹ با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان و انتخاب گزینه " دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه" درس مجازی را به شکل زیر بگذرانید:

پس از ثبت‌نام/ورود به سامانه، ابتدا اسم درس معارف را انتخاب نمایید.

جهت جبرانِ هر جلسه کلاس حضوری لغو شده، بایستی حداقل ۲ جلسه از درس آموزش مجازی را بگذرانید.
نکته ۱: مثلا دانشجویی که کلاس اندیشه اسلامی ۱ او، سه جلسه تعطیل شده ، از بین دروس پیشنهاد شده باید درس مجازی انتخاب کند که حداقل ۶ جلسه آموزشی داشته باشد، یا دو درس مجازی انتخاب کند که مجموع جلسات آنها بیش از ۶ جلسه باشد.
انجام آموزش مجازی مذکور توسط دانشجویان علاوه بر جبران جلسات لغو شده، بخشی از ۲۰ نمره آزمون کتبی پایان نیمسال جاری را به خود اختصاص خواهد داد که إعمال آن توسط استاد و گروه معارف مربوطه ضروری است.
حتما هر درس مجازی انتخاب شده را به اتمام رسانده و گواهی نامه آن را پرینت بگیرید.

نکته ۲: صدور گواهینامه منوط به گذراندن آزمون پایانی هر درس می باشد.